ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„МИКРОФИН“ ОПРЕМИО МУЛТИМЕДИЈАЛНУ УЧИОНИЦУ

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ убудуће ће имати садржајнију наставу из српског језика, након што је донацијом Микрокредитног друштва „Микрофин“ опремљена њихова мултимедијална учионица, а тиме ће и реализација наставног програма бити јединствена у Републици Српској.

Сарадњом руководства школе и „Микрофина“ ученицима је омогућен другачији приступ у обради градива из српског језика и књижевности и то кроз специјализоване квизове.

Шеф филијале „Микрофина“ у Дервенти Љубомир Мијић казао је да су се са задовољством одазвали молби управе ове школе како би им помогли да средњошколци на занимљивији начин савладавају градиво из српског језика.

– Идеја је сјајна и примјерена овом времену, када је ученике тешко заинтересовати да на конвенционалан начин савладавају градиво. Зато, нисмо имали никакве дилеме у вези с тим требамо ли подржати молбу руководства школе које је показало проактиван приступ са циљем унапријеђења квалитета наставе у Средњошколском центру – рекао је Мијић.

Директор СШЦ „Михајло Пупин“ Предраг Дринић рекао је да су захваљући „Микрофину“ садржај мултимедијалне учиниоце допунили савременим пројектом, рачунарима и озвучењем.

– Мултимедијална учионица унаприједиће наставни процес, јер ће књижевна дјела бити приказивана у аудио и видео садржају, а ученици ће градиво понављати у облику различитих квизова – рекао је Дринић.

„Микрофин“, као друштвено одговорна компанија, спада у ред највећих донатора из пословног сектора у земљи, а сваке године образовним и установама из области културе уруче више од 40 донација.

Related posts

ТАКМИЧАРСКИ ДУХ ПУТ КА УСПЈЕХУ

admin

СМОТРА ПАСА 21. АПРИЛА

admin

СВЕ МАЊЕ УЗОРАКА МЕСА СТИЖЕ НА КОНТРОЛУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još