Друштво

Награде за још двије
ученице из Дервенте

Ученици Музичке школе Основне школе “Никола Тесла“ који су учествовали на 30. Републичком такмичењу музичких школа, и другог дана такмичења побрали су награде.
Другу награду освојиле су ученице Марија Пејчиновић и Ања Сибинчић за клавирске изведбе, а Лена Марић је јуче била најбоља у својој класи и вечерас је свирала на завршном концерту са осталим побједницима категорија у Банском двору у Бањалуци.
Првог дана такмичења у класи Драгане Пајовић ученице Лена Марић и Ана Пековић клавирским изведбама освојиле су прве награде, а најбоља у својој класи била је и ученица Мила Сибинчић под руководством Драгане Латиновић. Друге награде заслужили су Жељан Видачак и Ирина Новић.
У класи Љубише Самарџије прву награду на хармоници освојио је Борко Топић, а у каси Валентине Шатаре друге награде за клавирске вјештине освојиле су ученице Милица Пећић и Даница Ножица.

Related posts

Пропало више од 620.500 вакцина

admin

„АДИКО БАНКА“ ДОНИРАЛА „СУНЦУ“ ПЕТ ГПС САТОВА

admin

СКУД „Дервента“ захвалио се
пријатељима друштва

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još