ИЗДВОЈЕНОНовости

Настављена изградња
тротоара у Улици 1. маја

Изградња тротоара у Улици 1. маја настављена је ове седмице, а како су прецизирали из Одјељења за стамбено – комуналне послове, тротор ће у овој фази бити изграђен од укрштања са Улицом пилота Боре Новића до маркета „Ћурић“.

На овај начин пјешачка зона биће дио Улице 1. маја од маркета „Ђурић“ до спајања са обилазницом и даље уз магистрални пут ка Жељезничкој улици.

– Планирана је изградња тортоара цијелом дужином Улице 1. маја, али с обзиром да ће бити рјешавано и питање канализације у овој улици, за сада ће тротоар бити изграђен до маркета „Ђурић“ – објаснио је начелник Одјељења за стамбено – комуналне послове Срђан Новић додавши да је вриједност започетих радова 29.000 марака.

Додао је да је започето и асфалтирање и паркинга испред зграде „Дервенћанке“, док је послије тога планирано уређење дворишта и паркинга код објекта „Дервентског листа и Радио Дервенте“.

Related posts

ОБИЉЕЖЕН ДАН ПОЛИЦИЈЕ РС

admin

Слиједи наставак
изградње водовода „Липе“

Derventski List

У ДЕРВЕНТИ НЕМА НОВИХ ЗАРАЖЕНИХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još