ИЗДВОЈЕНОНовости

НЕМА НОВИХ ЗАРАЖЕНИХ, ДВИЈЕ ОСОБЕ ИЗЛИЈЕЧЕНЕ

У Дервенти нема нових заражених корона вирусом, два лица су излијечена, а под надзором се налази 188 особа, саопштено је из Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља.

– Од укупног броја лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом 28 лица су корисници Дома за старија лица, односно17 из Дервенте и 11 из других општина и шест запослених у „Златном Лугу“, од којих је пет из Дервенте.

– На инфективном одјелу болнице у Добоју преминула су два лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом, а која су била у Дому за старија лица, једно из Дервенте и једно из Брода. У УКЦ Бањалука преминуло је једно лице из Дервенте код кога је раније потврђена инфекција корона вирусом – навели су.
Поред обољелих из „Златног Луга“ инфекција корона вирусом потврђена је код још осам лица из Дервенте.
– Два лица из Дервенте која су била на болничком лијечењу због инфекције корона вирусом сматрају се опорављенима након два негативна налаза и упућени су у кућну изолацију у трајању од 14 дана. Под надзором се налази 188 особа – истакли су из Дома здравља.

Related posts

„Прљача“ стиховима гради мостове

admin

Лист се са својом Дервентом
подигао из пепела

Derventski List

Воду добио 21
корисник у Николићима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još