ИЗДВОЈЕНОНовости

НЕМА НОВИХ ЗАРАЖЕНИХ, ДВИЈЕ ОСОБЕ ИЗЛИЈЕЧЕНЕ

У Дервенти нема нових заражених корона вирусом, два лица су излијечена, а под надзором се налази 188 особа, саопштено је из Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља.

– Од укупног броја лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом 28 лица су корисници Дома за старија лица, односно17 из Дервенте и 11 из других општина и шест запослених у „Златном Лугу“, од којих је пет из Дервенте.

– На инфективном одјелу болнице у Добоју преминула су два лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом, а која су била у Дому за старија лица, једно из Дервенте и једно из Брода. У УКЦ Бањалука преминуло је једно лице из Дервенте код кога је раније потврђена инфекција корона вирусом – навели су.
Поред обољелих из „Златног Луга“ инфекција корона вирусом потврђена је код још осам лица из Дервенте.
– Два лица из Дервенте која су била на болничком лијечењу због инфекције корона вирусом сматрају се опорављенима након два негативна налаза и упућени су у кућну изолацију у трајању од 14 дана. Под надзором се налази 188 особа – истакли су из Дома здравља.

Related posts

Дервенћани на тргу дочекали православну Нову годину

admin

Вујичићу нови мандат на челу
Скупштине Градске борачке организације

Derventski List

ВЕЛИКИ РЕДОВИ СТАРИЈИХ ОСОБА ПРЕД БАНКАМА И ПРОДАВНИЦАМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još