ИЗДВОЈЕНОХроника

ЖЕНА СКОЧИЛА У БУНАР, СПАСИЛИ ЈЕ ВАТРОГАСЦИ И ПОЛИЦИЈА

Жена иницијала З.Т. (52) скочила је у ноћи са уторка на сриједу у бунар с намјером да себи одузме живот, а у својој намјери није успјела захваљујући реакцији припадника Полицијске станице Дервента и Ватрогасне јединице.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да се 4. септембра око 2.25 часова, Полицијској станици Дервента обратила малољетна женска особа која је пријавила да је њена мајка која је психички болесник и која је под сталним надзором, искористила тренутак непажање те напустила кућу, те да се боји да ће извршити самоубиство с обзиром да је то већ покушала учинити током јануара ове године.

– Одмах по пријави су поступили службеници Полицијске станице Дервента који су обиласком терена заједно са члановима породице утврдили да је жена највјероватније скочила у бунар поред куће у којој се тренутно нико не налази. На лице мјеста су одмах упућени радници Територијалне ватрогасне јединица Дервента и Службе хитне помоћи Дома здравља Дервента, те након што је утврђено да лице које је скочило у бунар даје знаке живота и да се налази у бунару у којем има воде, чија је дубина износи око 4-5 метара, приступило се њеном спашавању. Полицисјки службеник и радник ТВЈ Дервента уз помоћ љестава су сишли у бунар, а потом уз помоћ конопца везивањем око тијела извукли наведено лице – саопштено је из ПУ Добој.

Лице је без видних повреда и свјесно превезено у Дом здравља Дервента, а потом у добојску болницу, гдје је задржано на лијечењу.

Related posts

Око славске свијеће окупити само породицу

admin

СИТУАЦИЈА ПОД КОНТРОЛОМ, ПРЕДУЗЕТИ ИСТЕ МЈЕРЕ

admin

Улица 1. маја постаје безбједнија

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još