Eкономија

ОБЈАВЉЕН ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

Пореска управа Републике Српске објавила је на својој званичној интернет страници Порески календар за 2019. годину у којем сва правна лица, предузетници и грађани могу пронаћи рокове за подношење пореских пријава, али и плаћање пореских обавеза.

Пореска управа РС почетком сваке године објављује Порески календар са циљем да помогне пореским обвезницима у правовременом извршавању њихових обавеза, како би избјегли евентуалне санкције због пропуштања рокова.

– Циљ Пореске управе Српске није да кажњава, већ да буде партнер и институција која стоји на располагању пореским обвезницима – саопштено је из ове управе.

У оквиру Пореског календара обвезницима је у посебној колони назначена и врста прихода који се уплаћује, као и да ли се средства уплаћују на рачун јавних прихода Републике Српске или општине/града, те образац на којем се пријава подноси.

Пореска управа Српске позвала је обвезнике у Српској да поштују рокове дефинисане у Пореском календару за 2019. годину.

Порески календар можете пронаћи ОВДЈЕ

Related posts

ДВА МИЛИОНА МАРАКА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ВОЋА И ПОВРЋА

admin

БИВШИ ДИРЕКТОР „УНИСА“ ОШТЕТИО РС ЗА 3,5 МИЛИОНА КМ

admin

Обућарска индустрија шанса за развој сарадње са Индонезијом

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još