Eкономија

ОБЈАВЉЕН ПОРЕСКИ КАЛЕНДАР

Пореска управа Републике Српске објавила је на својој званичној интернет страници Порески календар за 2019. годину у којем сва правна лица, предузетници и грађани могу пронаћи рокове за подношење пореских пријава, али и плаћање пореских обавеза.

Пореска управа РС почетком сваке године објављује Порески календар са циљем да помогне пореским обвезницима у правовременом извршавању њихових обавеза, како би избјегли евентуалне санкције због пропуштања рокова.

– Циљ Пореске управе Српске није да кажњава, већ да буде партнер и институција која стоји на располагању пореским обвезницима – саопштено је из ове управе.

У оквиру Пореског календара обвезницима је у посебној колони назначена и врста прихода који се уплаћује, као и да ли се средства уплаћују на рачун јавних прихода Републике Српске или општине/града, те образац на којем се пријава подноси.

Пореска управа Српске позвала је обвезнике у Српској да поштују рокове дефинисане у Пореском календару за 2019. годину.

Порески календар можете пронаћи ОВДЈЕ

Related posts

На тржиште Србије
одлазе прве количине рибе

Derventski List

„МРЕЖА НЕТВОРК“ ПОГОН ИЗ ТЕМИШВАРА СЕЛИ У РС

admin

Подршка Владе вјетар у леђа модернизацији производње и запошљавању

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još