ИЗДВОЈЕНОНовости

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО КРУНИЋА ЗАУСТАВЉЕН У ДЕРВЕНТИ

Један од осумњичених за убиство бањалучког бизнисмена Славише Крунића и члана његовог обезбјеђења Жарка Павловића, Бенеди Ђукановић, заустављен је у ноћи између понедјељка и уторка у редовној саобраћајној контроли у насељу Луг у Дервенти, сазнаје незванично Дервентски лист.

Ђукановић је вријеме полицијске контроле био за воланом „голфа 7“ бијеле боје, а заустављен је нешто иза два часа.

  • Он је подргнут редовној саобраћајној контроли и пуштен је, јер у том тренутку није постојала сумња да је учествовао у убиству Крунића – потврђено нам је из добро обавијештених полицијских кругова.

У сачекуши у Гламочанима синоћ је убијен Славиша Крунић власник компанија “Сектор Секјурити”, “Житопека”, “Житопродукт”, “Сектор АДС” и “Сектор ЗОС”, те један од његових пратилаца Жарко Павловић. У размјени ватре убијен је и нападач Жељко Ковачевић, а други паратилац Крунића је рањен.

Полиција још увијек трага за Ђукановићем , а из МУП-а РС позивају градјане да уколико примијете наведено лице то пријаве у најближу полицијску станицу или на бесплатни број телефона 122.

Related posts

САДА ВИШЕ НЕГО ИКАДА НЕМА МЈЕСТА ЗА ПОДЈЕЛЕ

admin

На привредну смотру стиже више од стотину излагача

admin

Од вртића се опростили маштовитом приредбом

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još