ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋЕ УЗ ДЈЕДА МРАЗА И ФАЗОНКА ДОБИЛО 280 ДЈЕЦЕ

У вртићу „Трол“ данас је одржана новогодишња забава за око 280 малишана, за које је начелник општине Милорад Симић обезбиједио пакетиће.

Програму, у којем су дјецу забављали Бобан Фазонко и Дјед Мраз, присуствовала су дјеца која бораве у редовном програму, дјеца запослених у Општинској управи, те велики број родитеља.

Директор „Трола“ Гордана Симић изразила је задовољство бројем малишана који похађају установу, с обзиром на то да је капацитет установе изградњом нове зграде повећан за око стотину мјеста, а тај број се повећа за још стотину током марта, када се реализује програм припремне наставе у години пред полазак у школу.

– Нама је посебно задовољство што можемо толиком броју породица и дјеце да пружимо најбоље услове за боравак малишана. Начелник је као и сваке године обезбиједио пакетиће – рекла је Симићева.

Локална заједница обезбиједила је ове године укупно 590 пакетића, од чега је највећи број управо за „Трол“ и то 226, потом за удружење „Сунце“ и Дневни центар укупно 133. Клубу за дјецу „Бамби“ уручена су 73 пакетића, дјеци општинских радника 55, центру „Будућност“ 47, Ромима 20 и дјеци из Мјесне заједнице Босански Лужани 15.

Related posts

Коначан изглед добила
палионица за свијеће

Derventski List

ЗА НАЈВИШЕ ОПШТИНСКО ПРИЗНАЊЕ ПРЕДЛОЖЕН „МЕТАЛАЦ МБМ“

admin

Конституисање нових савјета
већ идуће седмице

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još