ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Подјела пакетића у „Тролу“ употпунила празнични дух

Празнични дух у вртићу „Трол“ данас је употпунила подјела пакетића које је за двјестотињак малишана обезбиједила Градска управа, а осмијехе на лицима „троловаца“ измамила је и посјета Дједа Мраза.

Иако је и ове године, због пандемије корона вируса, изостала новогодишња приредба, за празнично расположење побринуо се колектив вртића, а дан је употпунила и посјета градоначелника Милорада Симића.

– Највећа срећа у животу је измамити дјечији осмијех. А ми традиционално, сваке године, практикујемо да малишанима употпунимо празничну атмосферу, подијелимо им пакетиће и измамимо тај један смијешак – казао је Симић додавши да би сваки дан требало почињати у атмосфери каква је владала у „Тролу“ приликом подјеле пакетића.

Директорица вртића Гордана Симић, која се и ове године нашла у улози Дједа Мраза истакла је значај подршке Градске управе.

– Сви малишани у вртићу су добили по пакетић и ова подршка за нас је од великог значаја. Поред пакетића, организовали смо дружење и сликање са Дједа Мразом што је за дјецу био посебан доживљај – рекла је Симићева.

Градска управа ове године обезбиједила је укупно 570 новогодишњих пакетића и то за малишане из вртића „Трол“, Клуба за дјецу „Бамби“, Удружења дјеце, омладине и родитеља са сметњама у развоју „Сунце, Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, Удружење Рома, као и за удружења инвалида рада, те глувих и слијепих и слабовидих лица. Такође, пакетићи су обезбијеђени и за малишане радника јавне управе.

Капацитет

Градоначелник Милорад Симић најавио је проширење капацитета у „Тролу“ и то већ идуће године.

– Надам се да ћемо већ идуће године приликом подјеле новогодишњих пакетића обухватити већи број дјеце, јер планирамо да додатно проширимо капацитет „Трола“ – казао је Симић.

 

Related posts

Ватрогасци – спасиоци Нову годину
дочекују у новом објекту

Derventski List

ДОЊА ОСИЊА БЕЗ СТРУЈЕ СУТРА ОД 11 ДО 13 ЧАСОВА

admin

Позивају суграђане да донирају књиге за школску библиотеку

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još