РС-РЕГИЈА

Почиње хуманитарна акција „С љубављу храбрим срцима“

Хуманитарна акција „С љубављу храбрим срцима“ која се одржава под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и ове године прилика је да грађани усреће малишане широм Српске, средства прикупљена у овогодишњој кампањи биће искоришћена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Намјера је да се кроз набавку превозних средстава за 33 удружења у склопу Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима РС (Менерали), олакша приступ коришћењу услуга најмлађим члановима Савеза, попут дневног збрињавања, школовања, радно -окупационих радионица, спортских и културних активности и омогући већа укљученост у друштвени живот заједница у којима живе.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена „С љубављу храбрим срцима“ број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука, а од данас до 31. децембра активан је „М:телов“ хуманитарни број 1411. Сви који позову овај број могу да подрже акцију донирајући једну КМ.

Партнери предсједнице Српске и у овогодишњој хуманитарној акцији биће млади умјетници и дјеца из различитих дијелова Српске, који ће својим умјетничким перформансом или другим ангажманом дати допринос да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре.

Related posts

Сутра врхунац хладног таласа, од сриједе топлије

admin

ДОБОЈ: ПРОНАЂЕНО ТИЈЕЛО ПЕТНАЕСТОГОДИШЊАКА

admin

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ПЕНЗИЈА ЗА ФЕБРУАР

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još