Спорт

Прегршт медаља са
првог такмичења

Чланови новооснованог Карате клуба „Jitsu“ на свом првом такмичењу „Куп пријатељства“ у Зеници забиљежили су одличне резултате, а најбољи међу њима био је Дарио Пејић освојивши златне медаље у катама и борбама.

Тренер и инструктор Урош Џигеровић рекао је да је клуб почео са радом 1. марта.

– Тренирамо шест пута седмично, а са члановима највише раде тренери Марко и Ђорђе Ратковац. Успјех који су наши чланови постигли у Зеници велика је мотивација за даље напредовање – истакао је Џигеровић додавши да је на „Купу пријатељства“ наступило око 200 такмичара из десет клубова.

– Злато у катама освоји су наши чланови Дарио Пејић, Божидарка Ивановић, Марко и Ђорђе  Ратковац, Кристина и Жељко Драгојевић, а сребро Лео и Дилара Топић. У катама бронзаним медаљама окитили су се Новица и Бране Лаловић, Алексеј Џигеровић, Вања Чолић и Иван, Милан и Лорена Козаров. У борбама златну медаљу освојио је Дарио Пејић, а бронзану Ђорђе Ратковац. У фул контакту борбе К1 златну медаљу освојио је Бране Лаловић, а сребрну Новица Лаловић – рекао је Џигеровић.

Related posts

Прегршт медаља и улазнице за престижне смотре

admin

„Корт маркeти“ побједници „Дервента Нектар футсал“ турнира

admin

За каратисте „Киме“ 25 медаља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još