ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПРЕДШКОЛЦИ СЕ ПРИРЕДБОМ ОПРОСТИЛИ ОД ОБДАНИШТА

Завршном приредбом 124 будућа првачића опростила су се данас од вртица, показавши да су спремни за школдке клупе и обавезе.

Програм припремне наставе у години пред полазак у школу за дјецу која не похађају редован вртићки програм и ове године реализован је у Дјечијем обданишту „Трол“.
Предшколци су кроз пјесму, рецитације, скечеве и друге комаде показали дјелић онога што су за три мјесеца предшколског програма научили са својим васпитачима.

Директорица вртића Гордана Симић истакла је да програм сваке године оправдава своју сврху.
– Са предшколцима су у послијеподневним часовима радиле васпитачице, како их ми зовемо тете, Сања, Инеса, Тања, Николина и Дијана. Оне су уназад неколико година код нас у припремном програму и могу да кажем да је ове године генерација и васпитача и дјеце изузетно добро реализовала програм, а сваке године се показује да је тај програм све боље и боље осмишљен, а и ми у овој васпитно-образовној установи боље функционишемо. Морам рећи да данас завршавамо тромјесечно дружење и дјеца су са васпитачима припремила богат програм који су радили у тиму јер су све групе заједнички осмислиле програм – казала је Симићева.
Малишани су имали поршку великог броја родитеља и чланова породице па су просторије вртића биле испуњене до посљедњег мјеста и одзвањање аплаузима.
Ове године у припремни програм уписан је највећи број дјеце, односно 124 дјеце, распоређених у пет васпитно-образовних група.

 

Related posts

Запослење надохват руке

admin

ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈЕ ДО 26. ЈАНУАРА

admin

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još