Новости

При крају тротоар с једне
стране Улице 1. маја

На неколико локација у граду активна су градилишта, а најзначајније међу њима је у Улици 1. маја гдје је при крају изградња тротара с једне стране улице.

Како је објаснио начелник Одјељења за стамбено -комуналне послове Срђан Новић циљ овог пројекта јесте да се изгради пјешачка зона од маркета „Ђурић“ до спајања са обилазницом, те даље уз магистрални пут ка Жељезничкој улици

– На једном тротоару у Улици 1. маја преостало је само да се постави асфалт, док је за други тротоар преостало да се заврше сливници – рекао је Новић додавши да је у наредном периоду планирана и изградња мање саобраћајнице од око 100 метара у Партизанском гробљу.

У току је и уређење простора код зграде „Дервенћанке“, те уређење дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“.

– Када је ријеч о уређењу простора код „Дервенћанке“, биће асфалтиран дио који води ка улици. Такође, обављају се и припреме за асфалтирање дворишта предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“. Прошле године, зграда је постала енергетски ефикасна кроз пројекат прекограничне сарадње – рекао је Новић.

Related posts

Скупштина града
засједаће 9. новембра

Derventski List

ПОТВРЂЕН ЈОШ ЈЕДАН СЛУЧАЈ КОРОНА ВИРУСА КОД ОСОБЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

admin

Главна улица добија
финални изглед

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!