Друштво

Провјером кутије прве помоћи до боље безбједности и награде

Ауто – мото савез Републике Српске, у сарадњи са Црвеним крстом РС, од почетка фебруара проводи превентивну активност провјере рока трајања медицинских материјала у обавезној кутији прве помоћи, а за ученике ове акције предвиђене су и награде.

Ради се о акцији под називом „Провјери, не бацај, донеси у АМД, а која ће трајати до 31. марта.

Поред подизања свијести возача о замјени садржаја кутије за прву помоћ, један од циљева акције јесте и прикупљање материјала којима је истекао рок трајања, а који возачи могу да предају у просторије локалних Ауто – мото друштава.

– Возачи треба да провјере рок трајања материјала у кутији прве помоћи, те оне којима је истекао рок трајања, доставе најближем Ауто – мото друштву. Материјали ће бити прикупљени и предати Црвеном крсту РС, који ће ове материјале користити приликом оспособљавања кандидата за возаче моторних возила. Такође, возачи који донесу материјале, ће учествовати у наградној игри коју организује АМС РС, у оквиру које ће, по завршетку активности у априлу, 20 учесника наградне игре наградити „ЕКСТРА“ чланским пакетом – појаснили су из Ауто – мото савеза.

Related posts

Саопштење из
СШЦ „Михајло Пупин“

Derventski List

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ показали хуманост

admin

Подршка Градске управе
пензионерима значајан подстрек

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još