Друштво

Провјером кутије прве помоћи до боље безбједности и награде

Ауто – мото савез Републике Српске, у сарадњи са Црвеним крстом РС, од почетка фебруара проводи превентивну активност провјере рока трајања медицинских материјала у обавезној кутији прве помоћи, а за ученике ове акције предвиђене су и награде.

Ради се о акцији под називом „Провјери, не бацај, донеси у АМД, а која ће трајати до 31. марта.

Поред подизања свијести возача о замјени садржаја кутије за прву помоћ, један од циљева акције јесте и прикупљање материјала којима је истекао рок трајања, а који возачи могу да предају у просторије локалних Ауто – мото друштава.

– Возачи треба да провјере рок трајања материјала у кутији прве помоћи, те оне којима је истекао рок трајања, доставе најближем Ауто – мото друштву. Материјали ће бити прикупљени и предати Црвеном крсту РС, који ће ове материјале користити приликом оспособљавања кандидата за возаче моторних возила. Такође, возачи који донесу материјале, ће учествовати у наградној игри коју организује АМС РС, у оквиру које ће, по завршетку активности у априлу, 20 учесника наградне игре наградити „ЕКСТРА“ чланским пакетом – појаснили су из Ауто – мото савеза.

Related posts

Средњошколци упозорени на
штетност вожње под утицајем алкохола

Derventski List

Ђаци упознати са видовима и
посљедицама вршњачког насиља

Derventski List

За шесторо дјеце потребни одјећа, обућа, уџбеници и школски прибор

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još