Друштво

Промоција отвара „Дервентско срце“

Промоција књиге Виолете Ковачевић под називом „Записи о времену и људима дервентског краја“ отвориће  у суботу, 22. јула, овогодишње издање „Дервентског срца“, манифестације Интернационалног мултирелигијског и интеркултуралног центра (ИМИЦ) „Заједно“ у Дервенти.

Послије промоције која је заказана у 18 часова у дому Хрватског културног друштва „Напредак“ до 29. јула низаће се културни догађаји приређени у оквиру „Дервентског срца“.

 и овог љета ће од 22. до 29. јула обогатити дервентску културну сцену традиционалном манифестацијом „Дервентско срце“. Вече поезије посвећено Јозефини Даутбеговић биће одржано 25. јула, такође у „Напретковом“ дому, а за 27. јул најављена је изложба фотографија „Човјек на истоку“ аутора Хариса Меденчевића у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“. Након тога, 28. јула, у Центру за културу биће отворена изложба Абаса Арсланагића, Мирослава Сухаја и Мидхата Алића, а потом и концерт хора „Мозаик“ и њихових гостију. Додјела „Дервентског срца“ заказана је за 29. јул у Центру за културу.

Related posts

Фонд ПИО: Највише корисника старосне пензије

admin

„Дервентске зимске вечери“
од 28. децембра

Derventski List

Повољнија сјетва
продужава бразде

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još