Друштво

Промоција отвара „Дервентско срце“

Промоција књиге Виолете Ковачевић под називом „Записи о времену и људима дервентског краја“ отвориће  у суботу, 22. јула, овогодишње издање „Дервентског срца“, манифестације Интернационалног мултирелигијског и интеркултуралног центра (ИМИЦ) „Заједно“ у Дервенти.

Послије промоције која је заказана у 18 часова у дому Хрватског културног друштва „Напредак“ до 29. јула низаће се културни догађаји приређени у оквиру „Дервентског срца“.

 и овог љета ће од 22. до 29. јула обогатити дервентску културну сцену традиционалном манифестацијом „Дервентско срце“. Вече поезије посвећено Јозефини Даутбеговић биће одржано 25. јула, такође у „Напретковом“ дому, а за 27. јул најављена је изложба фотографија „Човјек на истоку“ аутора Хариса Меденчевића у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“. Након тога, 28. јула, у Центру за културу биће отворена изложба Абаса Арсланагића, Мирослава Сухаја и Мидхата Алића, а потом и концерт хора „Мозаик“ и њихових гостију. Додјела „Дервентског срца“ заказана је за 29. јул у Центру за културу.

Related posts

Славски обред поводом Светог Саве у недјељу

admin

ТЕСТИРАЊЕ БУДУЋИХ ПРВАЧИЋА ПОЧЕТКОМ ЈУНА

admin

Курс плетења поново у библиотеци

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još