Друштво

Прославили 30 година матуре

Три деценије од завршетка школе протеклог викенда прославили су матуранти електротехничке школе, генерација од 1987. до 1991. године.

Сусрет је био прилика да се 17 некадашњих школских другара из Дервенте и Прњавора, али дио њихових професора, присјете заједничких дана у школским клупама, али и да се упознају са животним путевима којим су крочили послије завршетка школе.

Некадашњи школски другари окупили су се испред зграде гимназије, гдје су прије 30 година дијелили школске клупе, а дружење су наставили у ресторану мотела „Бабино брдо“.

Уз професоре Рајка Носовића и Мухидина Алијагића, окупљању су се одазвали Слађана Вејић, Свјетлана Брковић, Зора Вујмиловић, Мирко Шеврљуга, Синиша Живковић, Иво Ловрић, Жељко Лазаревић, Предраг Винчић, Ђорђе Томинчић, Анер Башић, Радислав Савковић, Горан Гуњевић, Владимир Вовчук, Бранимир Томаш, Љубиша Лепир, Синиша Станић и Саша Кршић.

Related posts

Од данас потписивање петиције „Бранимо истину, не дамо Српску“

admin

Стара црква прославља
крсну славу Благовијести

Derventski List

Дио Горњих Церана
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još