ИЗДВОЈЕНОХроника

ПРОШИРУЈЕ СЕ ПОТРАГА ЗА ПЕЋИЋЕМ, У ПОМОЋ СТИГЛА И ВОЈСКА

Потрагa за Жарком Пећићем (76), који је нестао у недјељу иза поноћи, данас je проширена на шире подручје Тетиме, Костур, Врхове и дио Рабића, а у трагање су се укључити и припадници Оружаних снага БиХ и Ватрогасне јединице Дервента, потврдио је то предсједник Ловачког удружења „Мотајица“ Дарко Бећаревић.

Ловци, заједно са полицијом, породицом, пријатељима и бројним грађанима од недјеље трагају за Пећићем, а јуче су у потрази учествовали у припадници Јединице за подршку МУП-а РС, са два пса трагача.

– За сада немамо нових сазнања о нестанку нашег члана Жарка Пећића. Данас ћемо проширити подручје потраге и на Костур, Врхове и дио Рабића и локацију око његове куће, те на ширу територију Тетиме, а у потрагу креће више од стотину људи – казао је Бећаревић који је позвао мјештане у овим насељима да детаљно прегледају своја имања и објекте у случају да се Пећић ту налази.

Камере на бензинској пумпи „Кузмановић“ су забиљежлие Пећићев пролазак око један час у недјељу, а породица га је посљедњи пут видјела 18. маја у вечерњим часовима. У вријеме одласка од куће на себи је имао шарене маскирне хлаче, зелену платнену јакну, црне плитке ципеле, а тако одјевен узео је своју ловачку пушку и отишао у лов.

Како су казали чланови његове породице, дезорјентисан је, дементан и непредвидивог понашања.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој наложио предузимање потребних мјера у циљу његовог проналаска.

– Позивамо грађане, да уколико имају било каква сазнања у вези лица за којим се трага, да обавијесте најближу полицијску станицу позивом на бесплатан телефонски  број 122 – навели су из полиције.

Породица моли све који примијете Жарка да то пријаве полицији или на број телефона 065/712-411.

Related posts

СИМИЋ: НАПРЕДАК ДЕРВЕНТЕ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

admin

НАЈЉЕПШЕ ЕТНО ПЈЕСМЕ ИСПУНИЛЕ СРЦА

admin

ВЕО ЗАБОРАВА НЕ СМИЈЕ ПАСТИ НА ЖРТВЕ ЧАРДАКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još