ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Пјесмом, плесом и поклонима
учинили 8. март незаборавним

Малени „троловци“ на најљепши начин учинили су својим мајкама 8. март незаборавним, и то приредбом коју су припремили уз помоћ својих васпитача

Низали су се музика, пјесма и плес, а директорица вртића „Трол“ Гордана Симић кзала је да су малишани са васпитачима осмислили и поклончиће за своје мајке и баке.
-Уз поклоне и приредбу обиљежили смо 8. март, Међународни дан жена. Код нас је око 200 малишана, и уз присуство њихових бака, мајки и других чланова породице наша сала је била пуна. Сва дјеца су учествовала осим малих беба, али и они су припремали поклоне који ће бити уручени њиховим родитељима. Позвали смо све мајке и баке наше дјеце из вртића да с нама прославе овај празник – рекла је Симићева додајући да су припреме за 8. март трајале протеклих дана.
-Малишани су израђивали поклоне од потрошног материјала који је дио учећих активности и дидактичког материјала, а радили су и честитке за 8. март. У програму смо имали наступ дјеце из Специјализованог развојног програма Мала школа музике, коју у вртићу воде Милијана Жунић и Нада Толић – рекла је Симићева.

Related posts

Драгиши Живковићу
плакета за 50 даривања крви

Derventski List

Огрев празни кућни буџет

Derventski List

Влада утврдила Приједлог закона о граду Дервента

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još