Друштво

Размијењена искуства из области водоводних и канализационих система

Представници „Комуналца“ учествовали су на 21. Међународној конференцији о водама о теми „Водоводни и канализациони системи“, која је од 16. до 18. маја одржана на Јахорини, те је била прилика за разговoре  о проблемима у овом сектору и њиховом превазилажењу, те размјену и искуства у овој области.

Конференцију су организовали Удружење водоводи Републике Српске и Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство из Београда, уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност.

– Међу више од 150 учесника били су директор дервентског „Комуналца“ Денис Пијетловић и његови  сарадници  руководилац Радне јединице „Водовод“ Милијан Стојчић, као и Мирослав Антонић и Борислав Сјерић. Осим разговора о бројним темама у овој области и размјене искуства, своја излагања на конференцији имали су еминентни стручњаци из РС, региона и свијета – саопштили су из „Комуналца“.

Related posts

Дервентски вез вриједан
траг традиције

Derventski List

Сусрет генерације
загријао срца

Derventski List

Неколико села сутра без струје

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još