ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ ОД 20 ДО 120 КМ

Како се ближи „најлуђа ноћ“ у години, угоститељи убрзано примају резервације за дочек 2019. године, а суграђани помно бирају мјесто гдје ће испратити стару, а дочекати Нову годину.

Понуда у дервентским мотелима, ресторанима и клубовима је разноврсна и гарантује добру забаву. Бендови задужени за атмосферу, храна и понуда пића диктирају цијене улазница, које се по особи крећу од 20 до 120 КМ.

Салон „Премиум“ у већ је готово попуњен, а гости вечери су Раде Лацковић и Славко Миланковић уз Магнет бенд. Слободног мјеста нема ни у мотелу „Бабино брдо“ у којем је за атмосферу задужен Лимит бенд.

Љубитељи тамбураша на своје ће доћи у ресторану „Стари храст“ у Босанским Лужанима, у којем истичу да резервација за дочек 2019. године кошта 70 марака у коју је урачуната конзмација хране и пића. Дервенћанима су на на располагању и свечани салон „Марко Поло“ у Пољу, који ће Нову годину дочекати у новом руху. Улазница у овом салону кошта 70 марака.

– За новогодишњу ноћ припремамо шведски сто са више од 15 врста јела, посних и мрсних, али и разне слатке делиције и воће, као и више од 40 врста пића, са акцентом на стране произвођаче. Мјеста имамо још, салон ће до дочека бити у новом руху,  а госте ће забављати Никола Старчевић и његов бенд, те Драган Поповић са бендом – кажу у „Марку Полу“

У хотелу „Бисер“ у најлуђој ноћи госте ће забављати Сања Ђорђевић и Калипсо бенд. Ове године вече ће бити нешто другачије, почиње у „Чарлстон“ стилу, мјеста још увијек има, а резервације коштају 100 и 120 марака и обухватају неограничену конзумацију хране и пића. Слично је и у мотелу „Двор“, у којем сваке године Нову годину дочека око петсто гостију, а мјеста још увијек има.

– Ове године госте ће забављати бенд „Слатки грех“ са којим је својевремено пјевала Лепа Брена, а у цијену резервације, која износи 100 марака, укључена је неограничена конзумација хране и пића. Уплата резервација је већ почела, очекујемо да сљедеће седмице то буде интензивније – кажу у „Двору“.

Има и оних који ће новогодишње празнике искористити да посјете пријатеље у иностранству, а највећи број младих 2019. годину дочекаће у кафићима и клубовима. Резервације у овим локалима коштају од 20 марака, а највеће интересовање влада за „Грал“, који је за госте припремио тамбурашко-староградску варинату и „Ех клуб Монте Карло“, који ће бити у препознатљивом стилу.

Док угоститељи настоје да омогуће прославу за свачији џеп, становници још бирају друштво и мјесто у којем ће прославити долазак 2019. године.

– Нову годину дочекаћу са пријатељима у једном локалу у Дервенти, а шта ћу обући још нисам одлучила. Вјероватно ћу комбиновати нешто што већ имам у ормару како не бих правила додатни трошак – каже млада студенткиња Сандра.

Они са истанчанијим укусом и дубљим џепом, током новогодишњих празника запутиће се на неку дестинацију у иностранству.

Related posts

ИНКЛУЗИЈА У ФОКУСУ НОВОГ ЗАКОНА

admin

Чамци из Дервенте плове водама широм БиХ

admin

ПРИВРЕДНА СМОТРА ОКУПИЛА 120 ИЗЛАГАЧА (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još