Спорт

Рукометашице се враћају на терен

У дебитантском наступу у Првој рукометној лиги, Женски рукометни клуб „Дервента“, послије јесењег дијела првенства заузима седмо мјесто на табели са шест освојених бодова.

Сакупили су три побједе и пет пораза, што оставља довољно простора за оптимизам пред почетак прољећног дијела првенства.

– Почетак првенства предвиђен је за 20. март, али без обзира на то, ми ћемо у понедјељак, 18. јануара, почети са припремама – каже Јелена Симић додајући да је једна од активности о којој се размишља трагање за могућношћу да неколико играчица у јулу борави у кампу на Јахорини како би усавршиле своја знања и вјештине.

Женски рукометни клуб добио је и позив да буде домаћин завршнице турнира у мини рукомету за дечаке и дјевојчице, која је заказана за април.

– Одмах када нам почну тренинзи морамо да позовемо и мушки клуб да се договоримо да то скупа организујемо – каже Симићева која је добила позив из Рукометног савеза Републике Српске да буде тренер дјевојкама рођеним 2006. године.

– То је нека врста репрезентације Републике Српске за годиште 2006, а прва званична утакмица била би заказана за мај ове године против Србије. Све ће бити много јасније након што Управни одбор Рукометног савеза дефинише све појединости на својој сједници – рекла је она.

Related posts

Каратистима „Киме“ шест
медаља на „Сходан купу“

Derventski List

Пазуревићу повеља за допринос развоју рукомета

admin

Подршка из буџета за 17 спортских клубова

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još