ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Трг обасјан празничним
бојама и расположењем

Прво вече „Дервентских зимских вечери“, које ће трајати до 30. децембра, обасјало је вечерас Трг ослобођења празничним бојама и расположењем.

Посјетиоци су на тргу имали прилику да погледају и купе разне производе на десет штандова, и рукотворине чланица Кола српских сестара „Царица Милица“, Удружења жена, Еминог кутка, Цециних декорација, „Пиер“ чајева, Сњежиних медењака и других, те да послушају наступ Дамјана Теофиловића и Немање Николића.

Организаторску палицу ове зимске манифестације понијела је Туристичка организација града.

-Планирано је да ова манифестација током три вечери окупи што већи број Дервенћана, излагача и посјетилаца, у празничном руху. Прве вечери своје рукотворине, кексиће и друге производе изложили су разни дервентски произвођачи, креативци, а међу њима и доста оних који су излагали своје производе у оквиру „Дервентске улице“ током Вашара – казала је директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић.
Посјетиоци су имали прилику уживати и у куваном вину и крофницама.
Током сва три дана ове манифестације планиран је хуманитарни базар Кола српских сестара, док је за сутра најављен концерт групе „Деминутив“ и представника Дервенте у „Ритму Европе“ Иване Симић и Дајане Дујаковић. За реће вече предвиђен је наступ Горана Тешановића, те извођење етно пјесама сестара Новић.

 

Related posts

ЈАК ИМУНИТЕТ БЕДЕМ ОДБРАНЕ ОД БОЛЕСТИ

admin

СИЗИФ НАСТАВЉА МИСИЈУ ОПИСМЕЊАВАЊА

admin

Кадети „Текстилца“ понос Дервенте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još