ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Трг обасјан празничним
бојама и расположењем

Прво вече „Дервентских зимских вечери“, које ће трајати до 30. децембра, обасјало је вечерас Трг ослобођења празничним бојама и расположењем.

Посјетиоци су на тргу имали прилику да погледају и купе разне производе на десет штандова, и рукотворине чланица Кола српских сестара „Царица Милица“, Удружења жена, Еминог кутка, Цециних декорација, „Пиер“ чајева, Сњежиних медењака и других, те да послушају наступ Дамјана Теофиловића и Немање Николића.

Организаторску палицу ове зимске манифестације понијела је Туристичка организација града.

-Планирано је да ова манифестација током три вечери окупи што већи број Дервенћана, излагача и посјетилаца, у празничном руху. Прве вечери своје рукотворине, кексиће и друге производе изложили су разни дервентски произвођачи, креативци, а међу њима и доста оних који су излагали своје производе у оквиру „Дервентске улице“ током Вашара – казала је директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић.
Посјетиоци су имали прилику уживати и у куваном вину и крофницама.
Током сва три дана ове манифестације планиран је хуманитарни базар Кола српских сестара, док је за сутра најављен концерт групе „Деминутив“ и представника Дервенте у „Ритму Европе“ Иване Симић и Дајане Дујаковић. За реће вече предвиђен је наступ Горана Тешановића, те извођење етно пјесама сестара Новић.

 

Related posts

ДАМАМА НА ПОКЛОН МЕЛОДИЈЕ И СТИХОВИ

admin

ДРУЖИЛИ СЕ БИВШИ РАДНИЦИ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

admin

УСАГЛАШЕНИ ДЕТАЉИ УЧЕШЋА ДЕРВЕНТЕ У ТРЦИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još