Спорт

Три побједе и два пораза
за каратисте „Киме“

Прво, од укупно три кола Регионалне карате лиге за дјецу од осам до 13 година, окупило је у Дервенти протеклог викенда такмичаре из седам клубова, а чланови Карате клуба „Кима“ остварили су три побједе и два пораза.

Ријеч је о екипном такмичењу у борбама у мушкој и женској категорији, а чији је организатор Регионални карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине.

„Киму“, која је била домаћин кола, представљало је шест такмичара и то Стефан Јовичић у узрасту од осам до девет година, Ален Пелеш десет година, Јован Томинчић 11 година, Божидар Балабан и Горан Ђурић 12 година, те Емануел Малетић 13 година.

– По завршетку трећег кола биће проглашени побједници у обје конкуренције и то на основу прикупљених бодова. Без обзира на пласман, циљ организације ове лиге јесте стицање искуства, те подизање квалитета код најмлађих такмичара у нашој регији – казали су из савеза.

Друго коло лиге биће одржано 23. јула у Теслићу.

Related posts

Пријаве кандидата за најбоље спортисте до 6. децембра

admin

Мечеве под обручем играће око 40 екипа

admin

„БОРАЦ“ ПАУЗУ ИСКОРИСТИО ЗА УРЕЂЕЊЕ ИГРАЛИШТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još