ИЗДВОЈЕНОНовости

УЧЕНИЦИ ОШ „19. АПРИЛ“ ПРОСЛАВИЛИ МАТУРСКО ВЕЧЕ

Матуранти Основне школе „19. април“ вечерас су осмијесима уљепшали град и заблистали у традиционалном дефилеу, док су их испраћали родитељи, родбина и пријатељи на прославу матурске вечери.

Укупно 71 ученик завршетак првог дијела образовања прославили су матуском забавом у Центру за културу.
-Имамо укупно 71 матуранта, који су били распоредјени у три одјељења у централној школи и једно одјељење у подручној школи у Агићима. Ове године имамо два „вуковца“, то су Маја Глишић и Сара Татомир, која је проглашена и учеником генерације. Посебна диплома за постигнућа током школовања уручена је Владанку Басарићу. Генарација је била добра са примјерним и успјешним дјацима. Надам се да ће им стечено знање у нашој школи послужити као добра основа и степеница за будуће образовање. У име колектива школе желим им пуно среће у наставку школовања и, наравно, у животу и да буду здрави – поручила је директорица школе Елвира Миљић.
Матуранткиња Андријана Наградић казала је да ће досадашње школовање памтити по другарству и свему што је научила.
– Наставници су били добри и трудили су се да нам пренесу сво знање. Иако вечерас прослављамо крај основне школе, вјерујем да ће другарство бити настављено и даље – рекла је Наградићева, која планира да упише мехатронику.
Срећна због завршетка основне школе била је и Валентина Радошевић, која је истакла да ће дане проведене у школи понајвише памтити по настави, али и дружењу.
– Желим да се захвалим наставницима, јер су нас научили не само школско градиво, већ и много тога о животу уопште. Вечерас сам веома срећна и узбудјена и сигурна сам да ће ми матурско вече остати у сјећању као лијепа успомена – казала је Радошевићева.

 

Related posts

Одборници распоредили буџетски суфицит

admin

Лопови украли Медаљу ослободиоца Брода из стана генерала Лисице

admin

Нови сазив Скупштине општине засједа 12. јануара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još