ИЗДВОЈЕНОНовости

УЧЕНИЦИ ОШ „19. АПРИЛ“ ПРОСЛАВИЛИ МАТУРСКО ВЕЧЕ

Матуранти Основне школе „19. април“ вечерас су осмијесима уљепшали град и заблистали у традиционалном дефилеу, док су их испраћали родитељи, родбина и пријатељи на прославу матурске вечери.

Укупно 71 ученик завршетак првог дијела образовања прославили су матуском забавом у Центру за културу.
-Имамо укупно 71 матуранта, који су били распоредјени у три одјељења у централној школи и једно одјељење у подручној школи у Агићима. Ове године имамо два „вуковца“, то су Маја Глишић и Сара Татомир, која је проглашена и учеником генерације. Посебна диплома за постигнућа током школовања уручена је Владанку Басарићу. Генарација је била добра са примјерним и успјешним дјацима. Надам се да ће им стечено знање у нашој школи послужити као добра основа и степеница за будуће образовање. У име колектива школе желим им пуно среће у наставку школовања и, наравно, у животу и да буду здрави – поручила је директорица школе Елвира Миљић.
Матуранткиња Андријана Наградић казала је да ће досадашње школовање памтити по другарству и свему што је научила.
– Наставници су били добри и трудили су се да нам пренесу сво знање. Иако вечерас прослављамо крај основне школе, вјерујем да ће другарство бити настављено и даље – рекла је Наградићева, која планира да упише мехатронику.
Срећна због завршетка основне школе била је и Валентина Радошевић, која је истакла да ће дане проведене у школи понајвише памтити по настави, али и дружењу.
– Желим да се захвалим наставницима, јер су нас научили не само школско градиво, већ и много тога о животу уопште. Вечерас сам веома срећна и узбудјена и сигурна сам да ће ми матурско вече остати у сјећању као лијепа успомена – казала је Радошевићева.

 

Related posts

Нерадни дани у РС од 30. априла до 3. маја

admin

„ДУАЛ“ ДО КРАЈА ЈУНА У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

admin

У несрећи у Лугу погинуо возач из Србије

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još