ДруштвоИЗДВОЈЕНО

УЧЕНИЦИ ПРИРЕДБОМ ПОКАЗАЛИ КРЕАТИВНОСТ

Ученици Стручне и техничке школе, данас су, поводом обиљежавања Међународног дана средњошколаца и студената у Центру за културу организовали приредбу, у којој је своју креативност представило тридесетак ђака.

Они су на овај начин показали како изгледа дан једног средњошколца.

– Приредбу је организовао Савјет ученика, којим руководи професорица Драгана Плавшић, која је дјелимично и учествовала у припреми. Међутим, професорица Душица Ђукић Станковић је, заједно са ученицима, учествовала у самој организацији програма. Ученици су данас представили три часа проведена у клупи са елементима комедије. Осим онога што на настави науче и знања које им пренесу професори, кроз представу је провучена и шаљива црта, те су показали да школа није само учење сувих података, него је то златно доба којег ће се увијек у животу радо сјећати – истакла је директорица Стручне и техничке школе Бранка Јовић.

Сви остали ученици су, заједно са својим разредним старјешинама, дошли да уживају у програму и да подрже своје другаре.

Представи су присуствовали начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић, као и директори школа са подручја општине.

Related posts

Ђаци са јасним жељама бирају будућа занимања (Фото)

admin

Одржано такмичење из математике за ђаке ОШ „Никола Тесла“

admin

Дом здравља добио ново санитетско возило

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još