Друштво

Хуманим гестом заслужили похвале

Родитељи фудбалера Омладинског погона Фудбалског клуба „Текстилац“, заједно са тренерима, покренули су протекле седмице хуманитарну акцију за помоћ у лијечењу Јелене Новић тешко обољеле мајке двојице дјечака који тренирају у овом клубу, показавши да њена породица није сама у одсудној борби.

Прикупљених око 2.000 КМ Јелениним синовима Кристијану и Лазару уручили су њихови другари из клуба, а координатор Омладинског погона „Текстилца“ Дејан Плиснић казао је да су се родитељи малених фудбалера спремно одазвали позиву да буду дио ове акције.

– Унутар сваке селекције тренери и родитељи имају „вајбер“ групе, путем којих смо и покренули ову акцију, у  циљу да поред топле ријечи, помогнемо и финансијски у лијечењу мајке двојице дјечака. Захваљујући доприносу родитеља прикупили смо око 2.000 марака које су Кристијану и Лазару, у паузи утакмице, уручили њихови саиграчи – рекао је Плиснић додавши да су на овај начин жељели да покажу да Јелена и њена породица нису сами у борби коју воде.

– Јелени желимо брз опоравак и да се поново прикључи родитељима на трибинама и да као и раније, заједно бодримо наше дјечаке – казао је Плиснић.

Related posts

Шетњом по Мотајици оснажују борбу против рака дојке

admin

Ковид-19 потврђен код једне особе из Дервенте

admin

ФОЛКЛОРНИ ИЗЛЕТ У СРБИЈУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još