ИЗДВОЈЕНОНовости

ЦЕНТАР ГРАДА ДОБИЈА НОВИ ИЗГЛЕД

Центар града, захваљујући актуелним пројектима, добија нови изглед, а начелник општине Милорад Симић данас је са сарадницима обишао радове који се изводе на простору између катастра и доњачке џамије.

На овој локацији, у непосредној близини Основне школе „Никола Тесла“, у току је асфалтирање паркинга и улице чиме се рјешава вишегодишњи саобраћајни проблем, те добија сигурно мјесто за паркирање за све родитеља који довозе дјецу у школу.

Симић је додао да ће послије завршетка ових радова услиједити уређење платоа између ОШ „Никола Тесла“ и катастра.

– Мало смо више радили на уређењу путева у сеоском подручју и због тога је центар града остао за крај. Уређењу паркинга претходила је изградња пјешачког платоа, стубићи које смо, у сарадњи са Стручном и техничком школом, поставили како би регулисали непрописна паркирања, а недавно је осликан и први мурал – казао је Симић додавши да је вриједност пројекта, којим град добија нови изглед, око 120.000 марака.

– Нећемо на овоме стати, јер је план да Дервента буде умивена, свјежа и обновљена и да таква слика нашег, ускоро града, обиђе свијет – додао је Симић.

Related posts

Међу кандидатима за начелнике већ позната, али и нова имена

admin

ИНТЕРВЈУ МИЛОРАД СИМИЋ: ОВО ДРУШТВО ИМА ШАНСУ

admin

ОСНОВЦИ СЕ ТАКМИЧИЛИ У РЕЦИТОВАЊУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još