Хроника

И једном дану
починио серију крађа

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента јуче су лишили слободе лице иницијала А.А. из Дервенте због постојања основа сумње да је одговорно за више крађа.

– Истог дана Полицијској станици Дервента пријављено је да је извршена провала у једну трговинску радњу у Дервенти, као и возило које је било паркирано у улици у Дервенти, при чему је отуђена каса са новцем, цигарете и касетофон. Такође, пријављено је да је из једне породичне куће отуђен мобилни телефон и накит. Оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали наведено лице за које постоји основ сумње да је извршило наведена кривична дјела. Отуђени предмети су пронађени и након окончања поступка биће враћени власницима – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Послије документовања предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Related posts

Испред продавнице
украдена торбица

Derventski List

СТРАВИЧАН СУДАР У МОДРАНУ

admin

Дервенћани ухапшени због кријумчарења Авганистанаца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još