Култура

Ноте класичне музике
испуниле прољећно вече

Музички дуо „Brillante“, који чине Наталија Тодоровић на виолини и Вања Трубајић на виолончелу, репертаром класичног опуса испуниле су вечерашњи концерт „У сусрет прољећу“ у Центру за културу.
Директор ове установе Јеленко Живковић казао је да је овај концерт поклон суградјанима, док је Тодоровићева истакла је да се увијек осјећа пријатно у Дервенти.
-До сада ме публика слушала уз клавирску пратњу колеге Владе Данића. Жеља ми је да кроз овогодишњу концертну сезону представим дуо „Brillante“, коју чине моја сестра професор виолончела Вања Трубајић и ја – казала је Тодоровићева најављујући бројне наступе широм Републике Српске.

-Бањалучка публика имаће прилику да нас слуша на љетној сцени Банског двора већ у јуну. Након концерта у Дервенти, у Броду наступам 9. априла, а 11. априла у Градишци, уз клавирску пратњу Владе Данића – најавила је Тодоровићева.

Related posts

МОНОДРАМА „ГОЛЕМО ЈЕ СРЦЕ МОЈЕ“ ВЕЧЕРАС

admin

Поезија Евите Бојковац
добовала „Пјесничким маратоном“

Derventski List

Промоција збирке „Дјечија љубав и машта“ вечерас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još