Друштво

„МАЛА ОЛИМПИЈАДА“ У ПЕТАК ОКУПЉА 250 МАЛИШАНА

Спортско такмичење за дјецу „Мала олимпијада“ окупиће у петак, 21. фебруара у Дервенти око 250 малишана из десет градова и општина, а организатор је и ове године вртић „Трол“.

Директор ове установе Гордана Симић истакла је да је „Олимпијада“ дио пројекта Унапређења квалитета образовања, а генерални покровитељ је Инвестиционо-развојна банка РС.

Додала је да се ради о пројекту „Јачање капацитета и побољшање квалитета услуга предшколског образовања у општини Дервента“, који је подржан средствима Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у РС 2018/2019 године, за чије функционисање су средства обезбиједили Влада РС путем Министарства финансија, Влада Швајцарске путем Развојног програма Уједињених нација (УНДП) у БиХ.

За добру забаву побринуће се водитељ програма Бобан Фазонко, док су најмлађим гостима боравак одлучили да уљепшају и спонзори „Фрукта трејд“, Пекара „Луг“ и предузеће „Webo Bosnia“.

„Олимпијада“ почиње у десет часова у Спортској дворани.

Related posts

Муслимани прослављају први дан Курбан Бајрама

admin

ОДГОЂЕНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЦРВЕНОГ КРСТА

admin

Усвојени програмски документи

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još