Друштво

„МАЛА ОЛИМПИЈАДА“ У ПЕТАК ОКУПЉА 250 МАЛИШАНА

Спортско такмичење за дјецу „Мала олимпијада“ окупиће у петак, 21. фебруара у Дервенти око 250 малишана из десет градова и општина, а организатор је и ове године вртић „Трол“.

Директор ове установе Гордана Симић истакла је да је „Олимпијада“ дио пројекта Унапређења квалитета образовања, а генерални покровитељ је Инвестиционо-развојна банка РС.

Додала је да се ради о пројекту „Јачање капацитета и побољшање квалитета услуга предшколског образовања у општини Дервента“, који је подржан средствима Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у РС 2018/2019 године, за чије функционисање су средства обезбиједили Влада РС путем Министарства финансија, Влада Швајцарске путем Развојног програма Уједињених нација (УНДП) у БиХ.

За добру забаву побринуће се водитељ програма Бобан Фазонко, док су најмлађим гостима боравак одлучили да уљепшају и спонзори „Фрукта трејд“, Пекара „Луг“ и предузеће „Webo Bosnia“.

„Олимпијада“ почиње у десет часова у Спортској дворани.

Related posts

Промоција „Повратка калифата“ вечерас

admin

ЉУБАВ ПРЕМА КОЊИМА ИЗРОДИЛА КОЊИЧКИ КЛУБ „СИВИ СОКО“

admin

ОБЈАВЉЕНИ КОНКУРСИ ЗА УПИС У ДЕРВЕНТСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još