ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Pjesmom, plesom i poklonima
učinili 8. mart nezaboravnim

Maleni „trolovci“ na najljepši način učinili su svojim majkama 8. mart nezaboravnim, i to priredbom koju su pripremili uz pomoć svojih vaspitača
Nizali su se muzika, pjesma i ples, a direktorica vrtića „Trol“ Gordana Simić kzala je da su mališani sa vaspitačima osmislili i poklončiće za svoje majke i bake.
-Uz poklone i priredbu obilježili smo 8. mart, Međunarodni dan žena. Kod nas je oko 200 mališana, i uz prisustvo njihovih baka, majki i drugih članova porodice naša sala je bila puna. Sva djeca su učestvovala osim malih beba, ali i oni su pripremali poklone koji će biti uručeni njihovim roditeljima. Pozvali smo sve majke i bake naše djece iz vrtića da s nama proslave ovaj praznik – rekla je Simićeva dodajući da su pripreme za 8. mart trajale proteklih dana.
-Mališani su izrađivali poklone od potrošnog materijala koji je dio učećih aktivnosti i didaktičkog materijala, a radili su i čestitke za 8. mart. U programu smo imali nastup djece iz Specijalizovanog razvojnog programa Mala škola muzike, koji u vrtiću vode Milijana Žunić i Nada Tolić – rekla je Simićeva.

Related posts

Изабрани најљепши ћирилични рукописи

admin

Друго полугодиште тече без проблема

admin

ОДГОВОРАН РАД УПРАВЕ КРЧИ ПУТ ЗА СТАТУС ГРАДА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još