ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Pjesmom, plesom i poklonima
učinili 8. mart nezaboravnim

Maleni „trolovci“ na najljepši način učinili su svojim majkama 8. mart nezaboravnim, i to priredbom koju su pripremili uz pomoć svojih vaspitača
Nizali su se muzika, pjesma i ples, a direktorica vrtića „Trol“ Gordana Simić kzala je da su mališani sa vaspitačima osmislili i poklončiće za svoje majke i bake.
-Uz poklone i priredbu obilježili smo 8. mart, Međunarodni dan žena. Kod nas je oko 200 mališana, i uz prisustvo njihovih baka, majki i drugih članova porodice naša sala je bila puna. Sva djeca su učestvovala osim malih beba, ali i oni su pripremali poklone koji će biti uručeni njihovim roditeljima. Pozvali smo sve majke i bake naše djece iz vrtića da s nama proslave ovaj praznik – rekla je Simićeva dodajući da su pripreme za 8. mart trajale proteklih dana.
-Mališani su izrađivali poklone od potrošnog materijala koji je dio učećih aktivnosti i didaktičkog materijala, a radili su i čestitke za 8. mart. U programu smo imali nastup djece iz Specijalizovanog razvojnog programa Mala škola muzike, koji u vrtiću vode Milijana Žunić i Nada Tolić – rekla je Simićeva.

Related posts

Игор коначно има
обезбијеђен лијек

Derventski List

БЕЗ СТРУЈЕ СУТРА ЛУГ, АГИЋИ И МИШКОВЦИ

admin

Мјештани наставили
са прикупљањем смећа

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još