Новости

Pri kraju trotoar s jedne
strane Ulice 1. maja

Na nekoliko lokacija u gradu aktivna su gradilišta, a najznačajnije među njima je u Ulici 1. maja gdje je pri kraju izgradnja trotara s jedne strane ulice.
Kako je objasnio načelnik Odjeljenja za stambeno -komunalne poslove Srđan Nović cilj ovog projekta jeste da se izgradi pješačka zona od marketa „Đurić“ do spajanja sa obilaznicom, te dalje uz magistralni put ka Željezničkoj ulici
– Na jednom trotoaru u Ulici 1. maja preostalo je samo da se postavi asfalt, dok je za drugi trotoar preostalo da se završe slivnici – rekao je Nović dodavši da je u narednom periodu planirana i izgradnja manje saobraćajnice od oko 100 metara u Partizanskom groblju.
U toku je i uređenje prostora kod zgrade „Dervenćanke“, te uređenje dvorišta preduzeća „Derventski list i Radio Derventa“.
– Kada je riječ o uređenju prostora kod „Dervenćanke“, biće asfaltiran dio koji vodi ka ulici. Takođe, obavljaju se i pripreme za asfaltiranje dvorišta preduzeća „Derventski list i Radio Derventa“. Prošle godine, zgrada je postala energetski efikasna kroz projekat prekogranične saradnje – rekao je Nović.

Related posts

Додик данас у Дервенти

admin

Дервенти трећи пут узастопно позитиван ревизорски извјештај

admin

Изградња Ватрогасног дома стигла до финалне фазе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još