Новости

Pri kraju trotoar s jedne
strane Ulice 1. maja

Na nekoliko lokacija u gradu aktivna su gradilišta, a najznačajnije među njima je u Ulici 1. maja gdje je pri kraju izgradnja trotara s jedne strane ulice.
Kako je objasnio načelnik Odjeljenja za stambeno -komunalne poslove Srđan Nović cilj ovog projekta jeste da se izgradi pješačka zona od marketa „Đurić“ do spajanja sa obilaznicom, te dalje uz magistralni put ka Željezničkoj ulici
– Na jednom trotoaru u Ulici 1. maja preostalo je samo da se postavi asfalt, dok je za drugi trotoar preostalo da se završe slivnici – rekao je Nović dodavši da je u narednom periodu planirana i izgradnja manje saobraćajnice od oko 100 metara u Partizanskom groblju.
U toku je i uređenje prostora kod zgrade „Dervenćanke“, te uređenje dvorišta preduzeća „Derventski list i Radio Derventa“.
– Kada je riječ o uređenju prostora kod „Dervenćanke“, biće asfaltiran dio koji vodi ka ulici. Takođe, obavljaju se i pripreme za asfaltiranje dvorišta preduzeća „Derventski list i Radio Derventa“. Prošle godine, zgrada je postala energetski efikasna kroz projekat prekogranične saradnje – rekao je Nović.

Related posts

Проширење капацитета брише листе чекања

admin

ПРВИ ЗАРАЖЕНИ КОРОНА ВИРУСОМ У ДЕРВЕНТИ

admin

Пријаве за борачки додатак
у општинама и градовима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još