Друштво

Prilika za humanost
pred Vaskrs

Tradicionalna vaskršnja akcija prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene sugrađane Kola srpskih sestara „Carica Milica“ nastavljena je i proteklih dana i trajaće sve do Velike subote kada je planirana podjela pomoći, a u okviru akcije pripremljeni su i humanitarni bazari od kojih će drugi biti održan danas u „Hiper Kort“ marketu.
Sugrađani će imati priliku da izaberu kolače, pogačice, vaskršnje dekoracije i druge rukotvorine koje su pripremile članice, a kupovinom ovih proizvoda usmjeravaju prilog za pomoć ugroženim.
– Cilj nam je da obezbijedimo oko 100 paketa sa hranom i higijenskim proizvodima kako bi sugrađani dostojanstveno proslavili Vaskrs. Donacije mogu da se predaju u Sabornom hramu Uspenja Presvete Bogorodice svakim danom od osam do 18 časova, a korpe za prikupljanje pomoći postavljene su u marketima „Đurić MBB“ i „Hiper Kort“ – kazala je predsjednica kola Đurđa Dodig – Pijetlović dodavši da će još jedan humanitarni bazar biti održan 15. aprila, u Veliku subotu, kada će biti biti održana i radionica ukrašavanja i oslikavanja vaskršnjih jaja za najmlađe ispred Sabornog hrama.

Related posts

Ђаци вриједно
увјежбавају хорске изведбе

Derventski List

ЗВАНИЧНИЦИ ОСУДИЛИ ПОСТУПАК АМБАСАДОРА

admin

КУПАЊЕ НА БАЗЕНИМА „ОЛИМП“ ОД ЈУЛА УЗ МЈЕРЕ ЗАШТИТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još