Новости

Додјела Светосавске награде сутра на свечаности у Бањалуци

Светосавска награда за школску 2021/2022. годину заслужним посвјетним радницима и васпитачима у Републици Српској, међу којима је и директорица вртића „Трол“ Гордана Симић, биће уручена сутра на манифестацији „Наши учитељи“ у Дјечијем позоришту у Бањалуци, а директан пренос додјеле биће емитован у програму Радио – телевизије РС од 18 часова.

Министарство просвјете и културе наградило је укупно 40 истакнутих наставника основних и средњих школа, стручних сарадника, библиотекара и васпитача у Српској за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у школској 2021/2022. години.

Међу васпитачима и стручним сарадницима у предшколским установама награђено је њих седам, а међу наставницима, стручним сарадницима и школским библиотекарима у основним школама Светосавску награду заслужила су 24 радника, док је међу пријављеним наставницима средњих школа награђено њих девет.

Светосавскa наградa састоји се од Светосавске повеље и новчане награде.

Related posts

Реконструкција враћа
функцију оштећеном објекту

Derventski List

ЖАНДАРМЕРИЈА УМЈЕСТО РЕЗЕРВНОГ САСТАВА ПОЛИЦИЈЕ

admin

РАЗМОТРЕНА ПИТАЊА ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još