Новости

Додјела Светосавске награде сутра на свечаности у Бањалуци

Светосавска награда за школску 2021/2022. годину заслужним посвјетним радницима и васпитачима у Републици Српској, међу којима је и директорица вртића „Трол“ Гордана Симић, биће уручена сутра на манифестацији „Наши учитељи“ у Дјечијем позоришту у Бањалуци, а директан пренос додјеле биће емитован у програму Радио – телевизије РС од 18 часова.

Министарство просвјете и културе наградило је укупно 40 истакнутих наставника основних и средњих школа, стручних сарадника, библиотекара и васпитача у Српској за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у школској 2021/2022. години.

Међу васпитачима и стручним сарадницима у предшколским установама награђено је њих седам, а међу наставницима, стручним сарадницима и школским библиотекарима у основним школама Светосавску награду заслужила су 24 радника, док је међу пријављеним наставницима средњих школа награђено њих девет.

Светосавскa наградa састоји се од Светосавске повеље и новчане награде.

Related posts

ОД СУТРА ОБУСТАВЉЕН РАД У ВРТИЋИМА И ЈОШ ТРИ ЈАВНЕ УСТАНОВЕ

admin

У фокусу могућности за повећање прихода локалних заједница

admin

БРОЈ ГЛАСОВА ЗА НАЧЕЛНИКА ПО БИРАЧКИМ МЈЕСТИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još