Новости

За инфраструктуру још 140.000 КМ

Замјеник градоначелника Дервенте Синиша Јефтић потписао је у Сарајеву уговор о намјенском коришћењу донираних средстава од стране Федералног министарства расељених особа и избјеглица и то за два пројекта у укупном износу од 140.000 марака

Ради се о донацији по јавном позиву „Изградња и санација инфраструктурних и других објеката од значаја за ширу друштвену заједницу у мјестима повратка на простору БиХ у период 2022. и 2023. године“, саопштено је из Градске управе.

– Федерално министарство ће са 50.000 марака суфинансирати изградњу канализационе мреже у насељу Омерагићи – Стевана Синђелића, а са 90.000 КМ биће подржана реконструкција са асфалтирањем пута Дервентски луг – Куљеновци – прецизирали су из Градске управе.

Претходно је са истим министарством потписан уговор о суфинансирању наставка изградње саобраћајнице у Улици Марка Краљевића у износу од 80.000 КМ.

Related posts

ЗАБРАЊЕН УВОЗ КРОМПИРА ИЗ ГРЧКЕ

admin

СЛАВИТИ ХРАБРОСТ ГОЛОРУКИХ ЉУДИ

admin

ДЕРВЕНТА СЕ ПРОБУДИЛА ПОД БИЈЕЛИМ ПОКРИВАЧЕМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još