Новости

За инфраструктуру још 140.000 КМ

Замјеник градоначелника Дервенте Синиша Јефтић потписао је у Сарајеву уговор о намјенском коришћењу донираних средстава од стране Федералног министарства расељених особа и избјеглица и то за два пројекта у укупном износу од 140.000 марака

Ради се о донацији по јавном позиву „Изградња и санација инфраструктурних и других објеката од значаја за ширу друштвену заједницу у мјестима повратка на простору БиХ у период 2022. и 2023. године“, саопштено је из Градске управе.

– Федерално министарство ће са 50.000 марака суфинансирати изградњу канализационе мреже у насељу Омерагићи – Стевана Синђелића, а са 90.000 КМ биће подржана реконструкција са асфалтирањем пута Дервентски луг – Куљеновци – прецизирали су из Градске управе.

Претходно је са истим министарством потписан уговор о суфинансирању наставка изградње саобраћајнице у Улици Марка Краљевића у износу од 80.000 КМ.

Related posts

ЗАБРАЊЕН УВОЗ КРОМПИРА ИЗ ГРЧКЕ

admin

Водостај Укрине у опадању

Derventski List

Влада утврдила буџет за 2024, веће пензије,
борачка примања и плате у образовању

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još