Спорт

Зоран Булић нови
тренер „Текстилца“

„Текстилац“ је добио новог тренера и то Приједорчанина Зорана Булића који је дервентски тим преузео послије одласка Славише Божичића.

Булић ће дервентског прволигаша водити кроз шест посљедњих кола Прве фудбалске лиге РС, а пред њим је јасан циљ – останак у овом рангу такмичења.

Нови шеф струке јуче се упознао са екипом и одржао први тренинг.

– Овај град заслужује прволигаша у сваком смислу, од одличних услова за рад, па све до људи који су безрезервно уз клуб – рекао је Булић.

Из управе клуба све наде полажу у стручњака који је до сада водио „Борац“ из Козарске Дубице, „Рудар“ из Приједора и „Слободу“ из Новог Града.

– Надамо се да ће нови тренер својим искуством помоћи екипи да се тргне пред крај сезоне и да осигура останак у Првој лиги – рекао је Миланко Балешевић из управе клуба.

Први тест Булић ће имати већ у суботу када „Текстилац“ дочекује „Лакташе“. Утакмица је заказана за 16.30 часова на Градском стадиону.

Related posts

Боксери „Дервенте“ доминирали у Брчком

admin

Бразилци и Аргентинци
појачавају „Текстилац“

Derventski List

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ИПАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ БиХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još