Спорт

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ИПАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ БиХ

Скупштина Рукометног клуба „Дервента“ одлучила је на синоћној сједници да клуб ипак у наредној сезони буде дио Премијер лиге БиХ.

Из клуба кажу да се ситуација промијенила у односу на протекли мјесец када је одлучено овогодишњи шампиони Прве лиге РС остану у овом рангу такмичења.

– Захваљујући Влади Републике Српске, Министарству породице, омладине и спорта, као и нашој локалној управи који ће нам помоћ у финансијском дијелу, почели смо да склапамо играчки кадар за сљедећу сезону и наступ у највишем рангу такмичења – казали су из клуба.

Управа дервентског рукометног клуба је протеклих дана успјела да освјежи сарадњу са рукометним клубом „Борац“ из Бањалуке.

– Одржали смо састанак са директором клуба „Борац“ Владимиром Бранковићем, те смо обновили сарадњу, а истакла се и могућност трансфера играча из поставе бањалучког клуба у дервентске редове -најавили су из клуба.

Related posts

Радановић и Ахмић најуспјешнији
у својим категоријама

Derventski List

ЋУЛУМ: ЧЕКА НАС ОЗБИЉАН ПОСАО

admin

ПОПУЊЕНЕ „ВРУЋЕ“ ФОТЕЉЕ У „ТЕКСТИЛЦУ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još