Спорт

Каратисти успјешни на турниру у Модричи

Чланови Карате клуба „Дервента“ побрали су медаље на Интернационалном турниру „Модрича 2021“, који је протекле недјеље окупио 300 такмичара из РС, ФБиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске, те тиме осигурали мјесто на смотри најбољих каратиста који ће се у јуну окупити у Богатићу (Србија).

У дисциплини појединачних ката златом су се окитили Владимир Михајловић, Драгана Бабић, Лана Николић, Дејан Дукић, Давид Дринић и Дејан Врањеш, док су сребро заслужили Анђела Вујичић, Дарио Пејић и Марија Ђураш, а бронза је засјала у рукама Маје Бабић, Марка Бабића, Луке Живковића, Мануеле Икић, Жељане Рабљеновић, Слободанке Секулић, Теа Петровића, Милке Репија, Дине Петровића и Андреје Маркуљевић. У дисциплини појединачних борба злато су заслужили Владимир Михајловић, Сергеј Николић, Андреја Маркуљевић и Дејан Врањеш, а бронза је отишла у руке Марије Тепић. Дервенћани су бриљирали и у дисциплини екипних ката гдје је тим који су чинили Слободанка Секулић, Анђела Вујичић и Владимир Михајловић заузео прво мјесто.

Овај турнир уједно је и први квалификациони турнир за свјетско првенство које ће се одржати у Румунији у октобру.

Related posts

Тежак пораз на
старту првенства

Derventski List

Пикадо турнир окупио
око 200 учесника

Derventski List

ДЕРВЕНТА ПОСТАЈЕ НОВА КУЋА МОТО-КРОСА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još