ИЗДВОЈЕНОНовости

КРЕЋЕ ОБНОВА КРОВА СПОРТСКЕ САЛЕ

У јеку грађевинске сезоне у Дервенти почиње реализација неколико инфраструктурних пројеката за које су средства обезбијеђена у буџету општине, а међу њима је обнова крова спортске сале Средњошколског центра „Михајло Пупин“.

Како су појаснили из Одјељења за стамбено – комуналне послове Општинске управе Дервента, радови на спортској сали, који се финансирају из буџета општине са 20.000 марака, обухватају демонтажу кровног покривача, као и измјену дијела кровне грађе.

– Кров сале, површине око 400 метара, биће пресвучен новим покривачем – навели су из овог одјељења.

С обзиром да кровна конструкција, осим спортске сале, обухвата и школску библиотеку, у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ истичу да ће на овај начини бити ријешен проблем са којим су се дуже вријеме суочавали.

– Послије поплаве 2014. године обновљен је паркет у малој спортској сали, али кровни покривач био је прилично дотрајао. Ови радови много значе, не само због активности ученика, већ и због заштите књижног фонда у библиотеци – рекао је директор СШЦ „Михајло Пупин“ Предраг Дринић.

Related posts

Скупштина града засједа 27. маја

admin

КРОЗ СТАРЕ СТВАРИ ОСЛУШКУЈЕ ДАМАР ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА

admin

НАЈМЛАЂИ ДЕРВЕНЋАНИ ОСМИЈЕСИМА ОБОЈИЛИ ГРАД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još