ИЗДВОЈЕНОНовости

Раде Ћудић, „Фрукта трејд“ и „Нивекс“ предложени за повељу

За највише признање града, Велекигоспојинску повељу са златним грбом града, ове године предложени су газдинство Радета Ћудића из Црнче, те предузећа „Фрукта трејд“ и „Нивекс“.

Потврдио је то Дервентском листу предсједник Комисије за награде и признања Скупштине града Давор Симић послије данашње сједнице комисије. Симић је истакао да су се чланови комисије усагласили да сва три ова приједлога буду достављена градском парламенту на коначну одлуку.

– Клубови одборника СНСД-а, СП-а, НДП-а и Уједињене Српске за највише признање града предложили су предузеће „Фрукта трејд“, док је ПДП предложио да Великогоспојинску повељу добије „Нивекс“, а пољопривредно газдинство Радета Ћудића приједлог је Мјесне заједнице Црнча – рекао је Симић.

Одборници Скупштине града о приједлозима би требало да расправљају на предстојећем засједању које је заказано за 16. јул.

Великогоспојинска повеља се додјељује поводом 28. августа, Дана града и то на свечаној сједници Скупштине града.

Related posts

ЧУВАТИ СЈЕЋАЊЕ НА ХРАБРОСТ БОРАЦА ПРОТИВ ФАШИЗМА

admin

Савко Пећић уз војне почасти испраћен на вјечни починак

admin

ХЕРОЈСКА БОРБА КРУНИСАНА СЛОБОДОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još