ИЗДВОЈЕНОКултура

Рок концертом спуштена завјеса „Љетне арт сцене“

Манифестација „Љетна арт сцена“, која је у својих 12 издања, овог љета на дервентску културну сцену извела умјетнике из Дервенте и окружења, вечерас је рок концертом групе „Деминутив“ спустила завјесу.

Рок састав „Демунитив“ постоји готово двије године, а дервентска представница у овом саставу Катарина Ћелић истакла је задовољство због поновног учешћа у овој хуманитарној и културној манифестацији.

– Имали смо прилику представити се прошле године на „Арт сцени“ у оквиру филмске вечери, у нешто скромнијем обиму, али смо и ове године радо прихватили учешће, нарочито јер је ријеч о мом граду и значајном циљу за омладину Дервенте – казала је Ћелићева додавши да су у саставу бенда представници Дервенте, Добоја и Прњавора.

Организатори су нагласили да је у плану да „Љетна арт сцена“ и наредне године настави да окупља умјетнике у Дервенти.

– Доста смо се приближили циљу, који се надамо да ћемо до прољећа остварити, а то је куповина полуконцертног клавира. Планирамо и сељедеће године наставити са организацијом „Арт сцене“ у мало другачијем облику – објаснили су организатори додавши да је за сљедећу годину у плану да привуку реномиране умјетнике.

Related posts

Објављен зборник „Код куће остани, животе одбрани“

admin

Трговинама радно вријеме недјељом до 15 часова

admin

Дервента слави статус града

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još