ИЗДВОЈЕНОКултура

Рок концертом спуштена завјеса „Љетне арт сцене“

Манифестација „Љетна арт сцена“, која је у својих 12 издања, овог љета на дервентску културну сцену извела умјетнике из Дервенте и окружења, вечерас је рок концертом групе „Деминутив“ спустила завјесу.

Рок састав „Демунитив“ постоји готово двије године, а дервентска представница у овом саставу Катарина Ћелић истакла је задовољство због поновног учешћа у овој хуманитарној и културној манифестацији.

– Имали смо прилику представити се прошле године на „Арт сцени“ у оквиру филмске вечери, у нешто скромнијем обиму, али смо и ове године радо прихватили учешће, нарочито јер је ријеч о мом граду и значајном циљу за омладину Дервенте – казала је Ћелићева додавши да су у саставу бенда представници Дервенте, Добоја и Прњавора.

Организатори су нагласили да је у плану да „Љетна арт сцена“ и наредне године настави да окупља умјетнике у Дервенти.

– Доста смо се приближили циљу, који се надамо да ћемо до прољећа остварити, а то је куповина полуконцертног клавира. Планирамо и сељедеће године наставити са организацијом „Арт сцене“ у мало другачијем облику – објаснили су организатори додавши да је за сљедећу годину у плану да привуку реномиране умјетнике.

Related posts

Монодрама „Унеповрат“ вечерас

admin

При крају изградња жиле куцавице нове пословне зоне

admin

ПОКРЕНУТЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ВОДОВОД У ЖЕРАВЦУ И БОСАНСКИМ ЛУЖАНИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još