ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЂАЦИ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“ ОБРАДОВАЛИ ПАКЕТИЋИМА

Представници Основне школе „Никола Тесла” подијелили су синоћ члановима Удружења “Сунце” 34 новогодишња пакетића, који су прикупљени у акцији “Слаткиш, играчка за друга”.

Предсједница Удружења Татјана Спасојевић истакла је да та школа редовно учествује и подржава акције “Сунца”, било да се ради о лијечењу корисника или дистрибуцији честитки које на својима радионицама праве.

–   Од тог новца купујемо храну за наше кориснике и велико хвала ученицима, родитељима, наставницима и управи школе. Ова помоћ и подршка нам много значи, како у финансијском тако и моралном смислу, јер нам пружа осјећај да нисмо заборављени и да нисмо сами – истакла је Спасојевићева.

Замјеник директора школе Славен Шмуља честитао је члановима   Удружења новогодишње и божићне празнике, те рекао да ће наставити да његује дугогодишњу традицију даривања, али и проширити сарадњу двије институције.

Related posts

Дервенћани на тргу дочекали православну Нову годину

admin

Едукација важна за разумијевање
области радног права

Derventski List

Засједање обиљежиле полемике

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još